Blog

Kadınlar İçin Beyaz Gömlek Kombinleme Önerileri

Kadınlar İçin Beyaz Gömlek Kombinleme Önerileri
Kadınlar İçin Beyaz Gömlek Kombinleme Sırları Nelerdir?

Dolabınızdaki beyaz gömlekleri kombinlemek için birkaç parlak yeni fikre kulak verin! Alışılmışın dışında stillerde de kombinleyebileceğiniz beyaz gömleklerinizle sadece doğaçlama yaparak da yepyeni stil adımları atabilirsiniz. 
Örneği stretch jean'ler veya deri pantolonlar beyaz gömleklerle klasik ama çabasız şıklığı beraberinde getirir. Bulunacağınız ortamın durumuna göre stiletto veya sneaker kullanabilirsiniz.
Kombinlerinizi yaparken kurdele ve dantelin gücünü es geçmeyin. Hem feminen görünümünüzü hem de seksapalitenizi arttıran bu minik detayları hem sokak stilinize hem ofis şıklığınıza kolaylıkla uyarlayabilirsiniz. 

Beyaz gömleğin dokunuşundan faydalanmak istiyor fakat yine de tüm kombinin çarpıcılığını sadece gömleğin üzerinde toplamak istemiyorsanız, sıfır kol elbiselerin içine giyerek yakalayacağınız cool görünüme bir şans tanıyın. Özellikle kol ve yaka kısmında detay bulunduran beyaz gömlekler bu tip kombinler için çok ideal.
Uzun beyaz kombinlerinizi eteklerinizin içine koyarak daha spor bir görünüm elde edebilirsiniz. Monokrom görünüm renk beyaz olduğunda sizin için sıkıcıysa, etekte tercihinizi farklı renk detayları barındıran bir modelden yana yapabilirsiniz. 

Tunik uzunluğundaki beyaz gömleklerin spor şık havasına kapılmamak imkansız! Belinizde kullanacağınız kumaş kemerle hem vücudunuzun proporsiyonunu gösterebilir hem de görünümünüzü hareketlendirebilirsiniz. 

Sonbahar gömlek elbiseler için kesinlikle en ideal zaman! İster kovboy botlarıyla ister stilettolarla kombinleyebileceğiniz gömlek elbiseler hem ofiste hem de davetlerde göz kamaştırmanızı sağlayacak. 

Büyük tokalı kemerlerin, sade görünümlerde yaratıığı çarpıcı hava hepimizin kalbini çalıyor! Bu ruhu beyaz gömlekli kombinlerinize de yansıtabilirsiniz. 

Slip etekler, son zamanların yükselen trendlerinden, ister hayvan baskılı ister grafik desenli ister çarpıcı renklere sahip slip eteklerinizi beyaz gömleklerle tamamlayarak çabasız şıklığı yakalayabilirsiniz.  

Beyaz gömlekleri ofis şıklığınıza uyarlamak isterseniz en risksiz şekilde kumaş pantolonlar kullanabilirsiniz. Ancak bu risksiz görünüm sizin için sıkıcıysa o zaman kombininize renkli çantalar ve aksesuarlar ekleyerek onu çarpıcı hale getirebilirsiniz. 

 

Image
Kolletto olarak sizlere daha iyi hizmet vermek için her geçen gün kendimizi geliştiriyor ve üst kalite kumaşları yüksek kalite işçilikle birleştirerek gömlek üretimlerinizi gerçekleştiriyoruz.

Kolletto iletisim

Rami kışla caddesi Nur İş Merkezi No:69/61 Topçular / Bayrampaşa İstanbul

Tel: 0212 501 12 75

e-mail: info@kolletto.com